www.annehave.blog

Jeg har startet en ny hjemmeside/blog http://www.annehave.blog som udelukkende er på dansk. Ønsket er at trænge igennem, hvad jeg de seneste fire år har kaldt lydmuren – og nå ud til danskerne med min fortælling om, hvordan det er at leve i skyggen af det danske demokrati og retsstaten.

Jeg har et par video, der med al tydelighed beviser, at mine hunde er implanteret, som jeg desværre har måtte opgive at lave pt., da alle mine redigeringsprogrammer er blevet saboteret.

Det er video som jeg har filmet efter jeg har anskaffet mig et bedre videokamera og af den vej har fået langt bedre dokumentation, så meget bedre at alle mine billede og videoredigeringsprogrammer er blevet ødelagt.

Det kommer jeg naturligvis også til at lave en video om, da jeg dokumenterer alt, hvad der foregår.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: