Åbent brev til politiet

Fredag den 24. juli 2020 opsøgte jeg Vordingborg Politi med den seneste videodokumentation og et brev, hvori jeg forsøgte at understrege alvoren i min situation og at det efterhånden ikke længere kan benægtes, at jeg er udsat for organiseret kriminalitet.

Desværre var politiet hverken interesseret i at modtage mit brev eller den DVD jeg havde med indeholdende dagens bevismateriale/videoer. Det må siges at være en ny udvikling i politiets håndtering af min sag – og det var på alle måder et meget ubehageligt møde jeg havde med den kvindelige politibetjent, der kunne informere mig om, at jeg kunne benytte mig af politi.dk og tage vedhæfte skærmprint, hvis jeg skulle ligge inde med beviser.

Skærmprint?!

Vil politiet nu have skærmprint af hackerangreb, forfølgelse, fem unge mænd ude foran min ejendom, åbnet pakkepost etc.? Hvilken del af videohændelserne vil de i så fald have skærmprint af?

For mig var det blot et udtryk for, at politiet ledte efter endnu en grund til at afvise mig, og det er alt andet lige nemmere at afvise et skærmprint af et hackerangreb end at afvise et samlet forløb.

Jeg har derfor valgt at lægge brevet til politiet op på min blog – jeg brugte faktisk lang tid på at formulere det, såvel som jeg også brugte tid på at finde videoklip, sætte dem sammen, præsentere dem og brænde dem på en DVD.

https://docs.google.com/file/d/1y-ckgNHyAn_3ZcV_rU-qvhQY1li8XAN2/view?usp=sharing

Jeg vedhæfter også to af de bevismaterialer, som politiet ikke ville modtage. Flere af bevismaterialerne ligger allerede på min blog, og så er der de bevismaterialer, der faktisk ikke er andet end et foto, meget apropos, og derfor ikke fortæller nogen historie, som gør det muligt for andre, at se, hvad der egentlig foregår: Dem har jeg af samme grund ikke valgt at lægge op på min blog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: