I have heard from the police again

I have now been in contact with the police again and it is obvious, that they haven’t been investigation my case any further.

To their defense I will say, that I didn’t have a lot of self-confidence last year. Everybody I knew thought I had gone mad. In my naivety however I thought back then, that both the hospital and in the end the psychiatric hospital, would be able to tell the difference between sanity and insanity – well, I was terribly wrong. No matter where I went, I was being perceived as totally delusional ūüôā As a matter of fact the psychiatric hospital ended up being the most reflected part, when it came to my sanity or insanity, which should be pretty apparent, if you read my medical journals regarding my psychiatric evaluations My medical journals 1 ‚Äď psychiatric evaluations.

But still. All in all nobody had the imagination to believe that what I was telling was true, and I do get it – my life the last two years equals any horror movie, thriller, drama etc. – which is why I go beyond myself to prove my sanity – and my God it’s a hard task, but I’m doing my best.

However, back to the police – in my naivety that the crimes committed against me would be taken serious both by the hospital, the psychiatric hospital and the police, I tried to contact the police over and over again last year and with no positive result, which is why, I haven’t been going to the police ever since (even though I know it is a wrong choice) first of all, because of the humiliation, secondly because I might get locked up on some mental institution – you never know? Lots of perfectly sane T.I’s, some whistleblowers, have been locked up, because of their experiences?

And the humiliation was quite substantial: Whenever I went to the police last year explaining my situation, their main comment always seemed to be “Oh yeah, what does you psychologist say about it?”

Well, that pretty much erased every bit of confidence I had left in me – and I just felt like an idiot (surprise, surprise) even trying to tell them about my situation. It wasn’t before I gave them the video with the shooting incident, that they seemed to take me serious, they even allowed me to stay after closing hour, and I was thinking too myself – finally, I’m getting somewhere.

Hm… not really. It so turned out, that the shooting incident took place in a different city, and I was told to go to the police in that city instead of ūüė¶

So, I did. In the hope that my evidence was a pretty straight forward case. I was even interviewed in the holy wing of the police station – meaning I was interviewed in a room in their basement.

But, as you can see on an earlier blog-post regarding my contact with the police, my case was closed the same day I handed over the video of the shooting incident.

So I was back at square one, which also means that all the other incidents I reported, was never investigated:

 1. Incident: the video footage of the shooting incident I delivered to the police, including the incident, where a car is driving up behind mine with headlights turned on (I call it – intimidation and/or gaslighting).
 2. Incident: Leaving the place around 05:30 am I’m being followed by two cars on an almost empty road to a remote parking lot nearby and decide not to go to the parking lot, after I have just seen the video of the shooting incident, being totally scared (somehow I managed to sleep through the whole shooting incident, I must have been real exhausted).
 3. Incident: I’m sleeping in front of a police station one week later, when an old, white Volvo station cars drives up to the place where I’m sleeping (there is nobody else on this parking lot but me). Inside the car is sitting two military hair-cut type of people, firing three gun shots from their car around 5 – 7 meters away, I even saw a white-blue/bluish flash from one of the gun shots, and then leaving the parking lot kind of fast, but not really, apparently they didn’t feel threaten (I woke up due to the first gunshot and saw them drive away).
 4. Incident: I’m stopping in front of the under-ground garage under the building where I was still living in 2017, around 00:00 – 01:00 am, when a fancy black Jeep/Range Rover/Tank Wagon with lots of chrome details drives up right behind my car, blocking my way (I had to get out of my car to open the port to the under-ground garage) – Inside the car was sitting to grown Muslim men, late 30s, the well-dressed gangster-types, just staring at me with evil, threatening looks, I could see them in the back-mirror, before driving away 30 – 60 seconds later.

All of these events, all happening in August 2017, haven’t been investigated, because every time I tried to tell the police, that I was being stalked, intimidated and harassed, they were more interested to know about my psychologists opinions on the matter.

So… Here I am.

NB. It is late, but I will soon be posting the letters the police have sent to me.

5 thoughts on “I have heard from the police again

 1. Hej igen, Michael Nielsen her. H√łr, politiet er bag det her. S√• for guds skyld, lad v√¶re med at deltage i en unders√łgelse af dit mentale helbred. Psykiatrien er total med i det. Husk p√•, at de normalt starter bl√łdt op, for at register dit reaktions-m√łnster. G√łr det til en basal regel, ikke at f√• h√¶lp fra det offentlige. Find nogle private der vil hj√¶lpe. Fors√łg at g√• under jorden inden de udvider stalkingen med droner og master. For det g√łr de for at dr√¶be.

  Like

  1. Hej Michael. Jeg er ked af, at jeg f√łrst har haft overskud til at skrive nu. Jeg kunne godt t√¶nke mig at tale med dig – du er meget velkommen til at skrive til mig p√• mail.

   Like

 2. Har lige l√¶st din mail. Politiet kontaktede mig den 30, hvor jeg √•benbart st√•r registeret som forsvundet/efters√łgt hos K√łbenhavns politi. Meget kort. Jeg fors√łger mod alle odds at overleve denne sadistiske …forbandede, forbrydelse.

  De har udvidet signifikant nu. Er konstant under bestr√•ling via mobilmaster. De k√łrer som du ved med mikrob√łlger. En mikrob√łlge kan fysisk l√•se sig p√• et bio-emne, herunder menneskekroppen. Det v√¶re sig hele kroppen eller mikroskopiske dele af den; dele af √łjet, af klitoris, penisglans, rektum, iris, ledkugler (hvor b√łlgefriktionen opvarmer og fordamper ledv√¶sken). Der skal normalt mindst to b√łlge-emitterer til at krydse det punkt som skal opvarmes (friktion). Det betyder at en TI som dig og mig skal v√¶k fra byerne, og ud i provinsen, den del med mange bakker, hvor det er sv√¶rere for mobilstr√•ler (b√łlger) at penentrerer jordlaget i bakkerne. I sommers k√łrte jeg p√• cykel fra Silkeborg til Horsens, hvor der netop findes et omr√•de omkring Vrads, der er meget kuperet. Her brugte svinene biler mod, s√• meget som de kunne, eftersom jeg ofte var i d√¶kning fra en bakke.

  Jeg er igang med at s√łge politisk asyl. Har indtil videre v√¶ret p√• det russiske konsulat, hvor vagten lod mig bestr√•le p√• trappen, mens han gik indenfor, for at hente de relevante personer, en mand og kvinde, der ikke virkede til at v√¶re en del af stalkingen. De forklarede at jeg skulle skrive en mail til ambassaden og s√• tage den derfra. De virkede meget forvirrede over en en person fra vesten ville s√łge politisk asyl i Rusland. Et land der jo har en forf√¶rdelig historie bag sig, n√•r det kommer til forbrydelser mod menneskeheden. Men jeg er af den overbevisning at Putins Rusland er et land der √łnsker at komme fortidens synder til livs. S√• jeg er godt klar over at den russiske del af det internationale netv√¶rk af mikrob√łlge terrorister, ogs√• er klar til at tage imod mig i Rusland, men samtidig er der ogs√• grupper der vil denne kriminalitet til livs.

  Hvis vi skal m√łdes skal det v√¶re snart, for jeg skal til at finde en l√łsning, ellers for de mig dr√¶bt.

  I Danmark er det f√łrst og fremmest rigspolitiet samt politiets efterretningstjeneste der st√•r bag gang stalkingen (Mikrob√łlge Terror). De er st√łttet af politikere fra, som minimum f√łlgende partier:

  Det Konservative Folkeparti (minimum hele toppen)
  Dansk Folkeparti (minimum hele toppen)
  Socialdemokraterne (minimum dele af toppen)
  Venstre (minimum dele af toppen)
  Liberal Alliance (minimum dele af toppen)
  Radikale venstre (minimum dele af toppen)
  Enhedslisten (minimum dele af toppen)

  Dette faktum betyder at;
  – som minimum den mest betydningsfulde del af VL-netv√¶rket m√• v√¶re vidende om programmet. Sandsynligvis str√¶kkende sig til aktiv deltagelse. Finasering, informations deling og analyse. Frank Jensen, som jeg af personlig erfaring, ved er en del af programmet, er pudsigt ogs√• n√¶vnt i bogen “Magteliten” om VL netv√¶rket i Danmark. Han beskrives som den mest betydningsfulde person, da de to sociologer skrev den. Hans s√¶rdeles omfattende netv√¶rk er grafisk illustreret.

  Politiet organiserer stalkerne til f√łlgende opgaver:

  Overvågning af ofrene.
  – Taxaselskaberne d√¶kkende stort set samtlige chauff√łrer. I s√¶r de muslimske chauff√łrer er sadistiske af natur. Men de kommer som regel fra en strafkultur, s√• det giver mening. Alle chauff√łrerne er samtidig risikoorienteret, som alle stalkere jo er, og endelig besidder de en h√łj grad af selvretf√¶rdighed. Igen en fundnemental egenskab der eksisterer hos alle stalkerkere/terrorister.
  – Togselskaberne – kontroll√łrer, togf√łrerer, reng√łringspersonale og jernbanepersonale.

  Bestråling og forgiftning af ofrerne
  Private personer fra alle dele af samfundet, men i h√łj grad fra ovenst√•ende grupper af politi og taxachauff√łrer.
  Muslimer i alle aldre, ned til 8 √•r (Herlev i 2015) og til over 70 √•r (Solna i G√łteborg 2017).
  Kirkens ansatte og frivillige
  Ansatte og frivillige p√• steder for hjeml√łse
  Hjeml√łse
  Narkomaner
  Romaer
  Romænere
  Frelsens hær (I stockholm er Frälsnings-armeens leder også politichefen for Södermalm)
  Blå kors
  Kirkens Korshær
  Red Barnet (har vist nok en politibetjent som formand)
  B√łrnesagen (har igen vist nok en politibetjent som formand)
  Det somatiske sundhedsvæsen (læger, plejere, sygeplejesker og andet personale)
  Det psykiatriske sundhedsvæsen (læger, sygeplejesker og andet personale)

  NB! R√łde Kors er muligvis ikke med i stalkingen. Men jeg er ikke helt sikker endnu.

  Disse grupper er …ekstremt farlige for ofre for stalking. Undg√• dem s√• meget du kan. N√•r man l√¶ser histprien om de tyske handicappede i Nazityskland, s√• finder man ud af at f√łlgende grupper deltog i folkedrabet p√• minimum 100.000 tyske handicappede, i alle aldre:

  Det somatiske sundhedsvæsen (læger, plejere, sygeplejesker og andet personale)
  Det psykiatriske sundhedsvæsen (læger, sygeplejesker og andet personale)
  Kirkens ansatte og frivillige
  Rigspolitiet (Reichspolizei)

  Ydermere kan man i historieb√łgerne l√¶se at 40% af alle tyske psykiatere, i Nazi Tyskland, meldte sig frivilligt til SS!

  Der er mindst lige s√• mange kvinder som m√¶nd der deltager. Stalkerens psykologi har jeg endnu ikke unders√łgt i litteraturen, men p√• WikiLeaks kan du blot s√łge p√• Stalker eller Stalking og begynde l√¶sningen. B√•de fra personer der s√łger hj√¶lp til at stalke ofre og ofrer der s√łger hj√¶lp til at overleve. Men ogs√• firmapolitik omkring stalking osv. Massive m√¶ngder af emails tilg√¶ngelige fra whisteblowers.

  N√•, har ikke mere tid lige nu, stopper her. Hvis vi skal m√łdes s√• forsl√•r jeg at vi g√łr det i denne uge. Mit udgangspunkt er at s√łge en allieret.

  Mvh Michael

  Overlev
  Min email er overvåget, så svinene ved godt at du har kontaktet mig.

  Like

 3. Hov, skimmede din blog for December 2018 og Januar 2019. Kan læse at du er flyttet på landet.

  Sattelit skriver du…jo, jeg har haft samme tanke, mange gange. Men hvis det rent faktisk er en sattelit, hvorfor kunne jeg s√• sove i bunden af en opgang I charlottelund, i g√•r nat, hvor de ikke kunne ramme mig?
  Gentofte skriver du at du har boet i. Gentofte er ikke det bedste sted at opholde sig for en TI. Eneste Lokation hvor man muligvis kan slippe for bestr√•ling er hospitalet. Man skal som regel ned under jordh√łjde, men det er bestemt ikke altid det lykkes. En del af personalet p√• hospitalet, deltager aktivt i bestr√•ling og forgiftning. Samtlige taxachauff√łrer der k√łrer til og fra det, er en del af stalkingen. S√¶rdeles sadistiske svin.

  Men i forhold til en sattelit, s√• tror jeg mere at det er en blanding af f√łlgende platforme de bruger mod dig:

  – Biler og andre k√łret√łjer
  – Mobilmaster
  РDroner (inklusiv de store militære som Predator) Dem vil vi sandsynligvis ikke kunne se om natten.
  – Offertes egne tr√•dl√łse platforme

  Men i teorien s√• burde de kunne bruge en satteilt, men jeg t√¶nker bare at for dem, psykopater som de er, s√• m√• det v√¶re en dyr l√łsning for dem, n√•r nu de andre teknologier, kan g√łre det samme arbejde, for signifikant f√¶rre penge.

  Og Husk, har man WIFI i hjemmet, eller anden tr√•dl√łs teknologi, jamen s√• bruger de da bare den mod en. S√• hvis du ikke allerede har gjort det, s√• drop mobiltelefon og WIFI. Ikke at de ikke kan f√• fat p√• en alligevel, men det bliver sv√¶rere for dem.

  Jeg ville gerne læse alle dine indlæg, men jeg er smadret, udmattet og har ikke energi.

  VH Michael

  Like

  1. Hej Michael. Det virker som om at du ogs√• er meget plaget og g√łr dig mange tanker, det kunne derfor v√¶re interessant at m√łdes og h√łre lidt om dit syn p√• det hele.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: